avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Buna ziua, Am si eu o intrebare privind legalitatea ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Buna ziua, Am si eu o intrebare privind legalitatea urmatoarei ...

Buna ziua,
Am si eu o intrebare privind legalitatea urmatoarei spete:
medic de familie cu cabinet individual CMMF isi angajeaza sotul la cabinet cu contract de munca / salar minim pe ecomomie pe post de consilier juridic imediat dupa terminarea facultatii. Dupa dobandirea vechimii de 5 ani, sotul se inscrie la un concurs de intrare in magistratura unde vechimea minima este de 5 ani. Cineva a facut contestatie ca nu a indeplinit conditiile legale cu toate ca a fost acceptat in concurs.
Intrebarea este daca sotia, avea dreptul legal ca din bani publici sa isi angajeze sotul, ceva incompatibiliti? Si intrebare nr 2 ; cat de legal este si cum poate fi acceptata vechimea sotului la un cabinet medical cu 2 angajati ca si experienta juridica pentru a intra in magistratura?
Cu multumiri.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura Daniela Vorovenci Daniela Vorovenci in ce consta dosarul de admitere la INM ?...ce conditii trebuie intrunite?...este necesara si experienta profesionala in domeniu?...care sunt materiile? (vezi toată discuția)
Cum pot sa devin consilier juridic? Mikiro24 Mikiro24 Buna seara.Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt pasii de urmat pt a deveni Consilier Juridic?Mentionez ca sunt doar absolventa a facultatii de Stiintele ... (vezi toată discuția)
Consilier primar danaen danaen 2 ani vechime pe postul de consilier primar - facultate - Administratie publica terminata - constituie vechimea minima necesara in specialitatea studiilor ... (vezi toată discuția)