Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi

Noul newsletter avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Primești zilnic, în căsuța ta de email, o sinteză cu cele mai importante noutăți, analize și știri de context. Înscrie-te gratuit!

Noul newsletter avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Valabilitatea prelungita vouchere vacanta?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Valabilitatea prelungita vouchere vacanta?

Buna ziua!
Stiti cumva pana cand sunt valabile voucherele de vacanta emise anul trecut (daca si, mai ales, cu cat se prelungeste valabilitatea lor, data fiind perioada starii de urgenta/alerta).
Multe multumiri!
Cel mai recent răspuns: ClaudiaNV , utilizator 14:32, 26 August 2020
Ordonanța de urgență nr. 35/2020 privind modalitatea de emitere și prelungirea valabilității voucherelor de vacanță, în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea COVID-19, in vigoare de la 30 martie 2020
Art. 2.
Prin derogare de la prevederile alin. (4) al art. 2 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanță, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 94/2014, cu modificările și completările ulterioare, perioada de valabilitate a voucherelor de vacanță, emise în perioada martie 2019-decembrie 2019, indiferent de suport, se prelungește până la data de 31 mai 2021.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua va rog sa.mi spuneți până pe ce data sa prelungit ... dayny72 dayny72 Buna ziua va rog sa.mi spuneți până pe ce data sa prelungit valabilitatea vaucerelor de vacanta acordate pentru perioada Ian 2020 dec 2020 .Va mulțumesc. ... (vezi toată discuția)
Valabilitate tichete de vacanță gigisindile gigisindile Soția este bugetară . A primit tichete de vacanță. Valabilitatea lor este până la 1 iunie. Ce se va întâmpla cu ele având în vedere că nu au putut ... (vezi toată discuția)
Tichetele de vacanta in sistemul de sanatate catara2 catara2 Buna ziua! Sotia mea este asistent medical. Anul trecut nu au primit vouchere de vacanta motivandu-le ca banii nu au fost cuprinsi in buget, iar anul acesta ... (vezi toată discuția)