avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua ! La o alcolemie in sange de 0.87 prima ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua ! La o alcolemie in sange de 0.87 prima probă, respectiv ...

Buna ziua ! La o alcolemie in sange de 0.87 prima probă, respectiv 0.79 a doua probă, care v-or fi consecințele si cat dureaza aproximativ un astfel de dosar până la soluționare? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Izabellad , utilizator 14:18, 16 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raportat la valoarea probelor biologice, aveti alcoolemia in faza de absorbtie. Cu o aparare eficenta, aveti sanse la o solutie de netrimitere in judecata.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.
Va multumesc pentru raspuns . Cat poate dura aproximativ un astfel de dosar !
Si ce se poate intampla intampla cel mai grav in aceasta situatie ?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Raportat la valoarea probelor biologice, aveti alcoolemia in faza de absorbtie. Cu o aparare eficenta, aveti sanse la o solutie de netrimitere in judecata.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.

~ Conținut șters la cerere ~
Condamnare cu executare ?
Nu exista antecedente penale

Av. Liviu Voinea a scris:

Cel mai grav,condamnare si anularea permisului de conducere.

Urmarirea penala poate dura cativa ani,angajati-va un avocat asa cum dl avocat Patrascu Razvan v-a sfatuit deja,pentru urgentare.

Alte discuții în legătură

Dosar penal la prima abatere pentru alcolemie Valentina Livia Valentina Livia Bună ziua, va rog frumos dacă mă puteți ajuta, soțul meu a plecat cu mașina băut (doar bere dar cantitate mai mare) a fost oprit de organul poliției ... (vezi toată discuția)
Buna seara! in data de 1 august 2021 la ora o3 10 dimineata am ... alexandru.31 alexandru.31 Buna seara! In data de 1 August 2021 la ora o3 10 dimineata am fost oprit de un echipaj de Politie pentru o verificare de rutina, mi sa cerut documentele la ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am circulat sub influența băuturilor alcoolice ... Who_cares Who_cares Buna seara, Am circulat sub influența băuturilor alcoolice și am fost oprit de patrula de la rutieră , in urma cu câteva zile. Aveam 0,73 in aer ... (vezi toată discuția)