avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere firma de tip SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere firma de tip SRL

Daca am o firma de tip SRL , ca admin poti fi angajat in alta parte fara a pierde firma? Daca doresc sa o inchid, care sunt costurile totale?
Ultima modificare: Joi, 27 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:24, 27 August 2020
Daca doriti sa o inchideti, costurile totale sunt destul de mici la registrul comertului dar in plus va trebuie bilant contabil pentru inchidere srl intocmit si semnat de catre un contabil autorizat membru ceccar, iar asta e de fapt o negociere.
Puteti sa o pastrati asa fara sa desfasurati actiitate pe srl, dar trebuie sa continuati sa depuneti declaratiile la finante la termenele care trebuie, chiar si cu zero.
Ar mai fi o varianta sa ii suspendati actvitatea la registrul comertului pe maxim 3 ani.
Ultima modificare: Joi, 27 August 2020
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintez un srl anul acesta, dar sa incep activitatea anul viitor MadalinaGhiurea MadalinaGhiurea Buna ziua, Vreau sa infiintez un SRL anul acesta, dar sa incep activitatea anul viitor. Exista costuri doar pentru faptul ca exista SRl ul si nu ... (vezi toată discuția)
Bilant fara activitate pe firma? rox_ann07 rox_ann07 Am o firma deschisa din martie 2018, fara angajati...e cu profil online. Am achizitionat cateva produse, dar nu am mai putut sa ma ocup de ea....in consecinta ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant lichidare andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 care este procedura pentru intocmirea bilantului de lichidare, este vorba de o microintreprindere constituita in iulie 2017, care nu a avut activitate, pe ... (vezi toată discuția)