Buna seara! De 3 ani am inchiriat un spatiu comercial impreuna cu doua colege.Fiecare avem incaperea noastra in care ne desfasuram activitatea;suntem 3 PFA-uri, fiecare cu treaba ei.
Vreau sa subinchiriez incaperea mea, am acordul verbal al proprietarului; pt . acordul scris e nevoie sa faca un act aditional la contractul de inchiriere sau e de ajuns o declaratie?
Mentionez ca lucrez ca si cosmeticiana si doresc sa subinchiriez unei maseuze,tot PFA, lucrand o zi eu-o zi colega,prin rotatie, programul urmand a fi trecut pe usa cabinetului.
Care sunt pasii de urmat din momentul in care am acordul scris al proprietarului, pentru a fii in regula din punct de vedere legal?
Va multumesc!
Cu codul caen pe are il aveti, nu puteti presta astfel de activitati. Doar proprietarul poate sa incheie contracte de inchiriere. Altfel, trebuie sa aveti cod caen pentru inchirieri.
Inchiriere spatiu
ioanaep
Buna ziua,
se poate inchiria un spatiu de la o persoana fizica , iar persoana juridica care inchiriaza spatiul, la randul ei sa il inchirieze mai departe la ... (vezi toată discuția)