avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inteprindere familiala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inteprindere familiala

Buna ziua!Soția mea este angajata cu norma intreaga,dar ar vrea sa deschida o firma pentru meditatii muzicale. Care ar fi variantele cele mai bune cu taxe mai mici? Daca as fi si eu inclus impreuna cu ea pe aceeasi firma ar fi aceleasi conditii (EX Inteprindere familiala,srl etc)?
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 27 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Paxman , utilizator 07:03, 28 August 2020
Inteprindere familiala daca veti fi implicat in acea activitate ca si sotia. Atfel, sa-si faca singura un pfa (daca are un act sau o diploma doveditoare a calificarii pentru codul caen respectiv), caci e mai simplu.
Va multumesc de raspuns!
Care ar fi taxele pentru Pfa si IF daca suntem angajati in alta parte cu norma intreaga?
Am inteles ca sunt ceva reduceri...pentru persoanele angajate in alte locuri...
Multumim!

george-neagu a scris:

Inteprindere familiala daca veti fi implicat in acea activitate ca si sotia. Atfel, sa-si faca singura un pfa (daca are un act sau o diploma doveditoare a calificarii pentru codul caen respectiv), caci e mai simplu.

Ultima modificare: Vineri, 28 August 2020
Paxman, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa,ii,if sau srl...sau altele? Paxman Paxman Buna ziua! Eu cu sotia mea vrem sa deschidem un PFA,SRL sau IF pentru meditatii in domeniul muzical-instrumente si muzica de camera(vom lucra 2 persoane)..Ce ... (vezi toată discuția)
Meditatii de muzica,ore particulare de muzica,scoala particulara de muzica NagyPaul NagyPaul Buna ziua.Eu impreuna cu sotia mea vrem sa oferim ore particulare de muzica.Ne puteti ajuta cu niste raspunsuri la niste probleme? 1.Cum este mai bine sa ne ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru meditatii bogdanboroghina bogdanboroghina care este codul CAEN pentru meditatii? Este nevoie de alte avize speciale (de ex. din partea MEC)? Multumesc (vezi toată discuția)