avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Meditatii de muzica,Ore particulare de Muzica,Scoala ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Meditatii de muzica,Ore particulare de Muzica,Scoala Particulara de Muzica

Buna ziua.Eu impreuna cu sotia mea vrem sa oferim ore particulare de muzica.Ne puteti ajuta cu niste raspunsuri la niste probleme?
1.Cum este mai bine sa ne inregistram? SRL SAU PFA?Sau este alta varianta?
2.Noi suntem angajati cu norrma intreaga.Avem reduceri de taxe si impozite?
3.Daca luam un imobil ca sa stam in chirie,dar ca sa il si folosim pentru meditatii,se poate deconta chiria?
4.Cheltuielile pentru deplasarea cu autovehicolul personal se pot deconta?
5.Cum am putea reglementa si meditatiile online?(via skype etc)
Va multumim pentru ajutor

Alte discuții în legătură

Inteprindere familiala Paxman Paxman Buna ziua!Soția mea este angajata cu norma intreaga,dar ar vrea sa deschida o firma pentru meditatii muzicale. Care ar fi variantele cele mai bune cu taxe mai ... (vezi toată discuția)
Decontare combustibil pentru avocati mlaap mlaap Parerile privind decontarea combustibilului pt avocati sunt impartite. Va rog sa imi spuneti daca pot deduce pe un pfa de avocat cheltuielile cu ... (vezi toată discuția)
Exercitarea autoritãþii pãrinteºti valysandu77 valysandu77 Buna seara,sunt plecat din tara(Germania) de 4 luni si mama copilului nu ma lasa nici macar la telefon sa vorbesc cu ea (copilul, are 3 ani),bine ,nici cand ... (vezi toată discuția)