avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am un atv inmatriculat pe primărie cu numere galbene ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am un atv inmatriculat pe primărie cu numere galbene cu asigurare ...

Am un atv inmatriculat pe primărie cu numere galbene cu asigurare si itp valabile, este obligatoriu sa circul doar in raza localității unde este inmatriculat sau pot sa merg și în alta localitate? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:40, 27 August 2020
“La scrisoarea dumneavoastră adresată prin e-mail, vă comunicăm că un moped poate circula şi pe drumurile publice de pe raza altui consiliu local decât cel care a înregistrat vehiculul, cu respectarea celorlalte dispoziţii prevăzute în Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi în Regulamentul de aplicare a O.U.G. nr.195/2002, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.391/2006.”
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raza numerelor galbene de la primărie Posobescu Posobescu Salut am o întrebare va rog . Am cumpărat o motoreta Yamaha TZR 50 cu ceva timp in urma am fost cu ia la rar , am talon pe numele meu nou , am fost și la ... (vezi toată discuția)
Codul rutier profesor44 profesor44 Buna ziua, Se poate circula cu un moped pe drumurile publice de pe raza altui consiliu local decat cel care a înregistrat vehiculul cu numere galbene cu ... (vezi toată discuția)
Puteti sa mi spuneti ? metulica metulica va rog sa mi spuneti daca politia locala poate aplica sanctiuni contraventionale pentru oprire interzisa in baza legii 155/2010 cu motivarea ca sanctiunea a ... (vezi toată discuția)