avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Lipsa ani la CAS chiar daca au fost platiti.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Lipsa ani la CAS chiar daca au fost platiti.

Buna ziua,

Am o PFA la norma de venit si am platit anual la termen toate contributiile, inclusiv CAS (pensii).

Am cont online la Casa de pensii si pot vedea toate datele. Am constatat astfel ca imi lipsesc doi ani, 2019 si 2018. Problema este ca eu am platit acesti ani.

Eu cred ca este din cauza la bonificatiile de 5% + 5% oferite de ANAF in acei ani.

Asftel anii 2019 si 2018 apareau la Casa de pensii inainte de bonificatii dar dupa ce am depus DU cu bonificatii acei ani au disparut. Am sesizat de mai mult timp dar vad ca nu s-a rezolvat de la sine.

Intrebarea mea este daca mai este cineva in aceasta situatie, oricine are cont la Casa de pensii poate vedea.

Si cum s-ar putea rezolva?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Completare declaratie unica 2019- bonificatii emiliaciotir emiliaciotir Buna ziua, Avem un PFA in sistem real cu plata impozitului estimat pana pe 15 decembrie efectuata si declaratia depusa pana pe 31 iulie 2018. In sectiunea ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa ContSters471013 ContSters471013 Buna ziua, Mi-am deschis si eu un PFA cu norma de venit (cod caen 9511) in 22.02.2018. La deschidere am depus declaratia 220. Ce declaratii trebuie sa mai ... (vezi toată discuția)
Pfa astridamel astridamel daca imi fac un PFA, cu produse hand made, activitate f restransa, este obligatoriu sa figurez ca angajat? Ma gandesc ca in unele luni nu voi putea avea ca ... (vezi toată discuția)