avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am avut un proces pt nerespectarea armelor și ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am avut un proces pt nerespectarea armelor și munițiilor,mai ...

Am avut un proces pt nerespectarea armelor și munițiilor,mai concret nu am făcut psihologicul pt reinoirea permisului de port arma nu am fost acasă,pistolul l-am predat singur in 2018 ,mia venit citație pt cheltuieli de judecată,aveam proces pe 25 08 2020 ,am depășit cu câteva zile plata cheltuielilor și la proces nu m-am prezentat ce se poate întâmpla?

Alte discuții în legătură

Martor proces penal gabriel769 gabriel769 Pe scurt. Sint posesor de pistol cu gaze și am permis de port-arma.Nu posed munitie pentru el.Am fost la sediul unei firme și agentul de pază a observat ... (vezi toată discuția)
Lncalcarea regimului armelor si munitiilor elenanatasa elenanatasa Buna seara, In decembrie 2011, am mers in Bulgaria impreuna cu sotul meu , pt cateva cumparaturi, ocazie cu care si-a achizitionat si o arma neletala (pusca, ... (vezi toată discuția)
Permis de portarma feliciagl feliciagl Buna ziua! Tatal meu si-a cumparat in 1996 un pistol cu bile,de la magazin autorizat, in 2010 am venit cei de la politie i-au confiscat arma si i-au inaintat ... (vezi toată discuția)