avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Legislatie europeana - mesaje de avertizare manuale de ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Legislatie europeana - mesaje de avertizare manuale de utilizare

Buna ziua,
Din câte am auzit, exista pe legislatie europeana o prevedere in care ti se impune o anumită inaltime a cuvintelor folosite pentru transmiterea unor mesaje de avertizare in cadrul unor manuale de utilizare a echipamentelor electrice și electronice.
Vă rog să mă ajutați cu indicarea legislației. Nu reușesc să identific...
Vă mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 27 August 2020
S-Valentina, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:04, 27 August 2020
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Pot fi avute in vedere si prevederile HG nr. 971/ 2006 privind Cerintele minime de securitate si sanatate pentru semnalizare la locul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme ssm in constructii legislatie 2009 ContSters87904 ContSters87904 Buna ziua tuturor Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie: unde as putea sa gasesc normele de sanatate si protectie in munca in domeniul ... (vezi toată discuția)
Mediu de lucru makanaki06 makanaki06 Unde lucrez spațiile intre rafturi sunt pline cu marfa se aduce foarte multă și spațiul este foarte neîncăpător.Pe șefii nu ai interesează doar să ... (vezi toată discuția)
Afise obligatorii cabinet medical individual (stomatologie) Baciulucianemanuel Baciulucianemanuel Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie.Intr-un cabinet medical individual si anume cabinet dentar care sunt afisele care trebuie sa fie obligatoriu ... (vezi toată discuția)