avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Interdictie in germania Bună ziua. Mă numesc ionut ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Interdictie in germania Bună ziua. Mă numesc ionut si am 33 ani. În anul 2017 am fost ...

Bună ziua.
Mă numesc ionut si am 33 ani.
În anul 2017 am fost eliberat din penitenciar din germania si expulzat din cu interdictie pe 5 ani. (Dupa ce am ispasit pedeapsa de 3 ani ptr furt)
Acum mă aflu in germania.. dar inca interdictia nu sa terminat. Mai am 2 ani.
Stau cu sotia mea, ea munceste iar eu stau doar in casa.
Intrebarea mea este:
Doresc să incep sa muncesc orice dar nu am idee daca voi fi gasit de catre autorități.
Pentru că nu am idee unde m-ar putea găsii,
Cand fac ameldung sau cand fac card bancar sau cand ma angajez?
In urma interdictiei a ramas si cheltuielile de judecata in valoare de 7200 euro.
Vă rog din suflet, sa mă ajutati cu informatii.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 20:17, 4 Septembrie 2020
Sunteti imigrant ilegal in Germania. Daca va prind autoritatile veti fi arestat si expulzat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictie germania Bursucelu1 Bursucelu1 Buena seara vreau sa stiu daca interdicia care o am de 14 ani jumate daca mai este valabila este dinainte de sengen multumesc (vezi toată discuția)
Arestat in germania cu condamnare suspendata in romania cmary cmary Buna ziua. La arestarea in Germania a unui cetatean roman se verifica cazierul din tara? Perioada de incercare a unei pedepse cu suspendare expira in 2016. ... (vezi toată discuția)
Condamnare 2 ani inchisoare, cu executare pt conducere fara permis. 18elena 18elena Ce se intampla dupa ce ai fost condamnat la 2 ani inchisoare cu executare, hotararea este definitiva. Cata perioada se face in inchisoare? In inchisoare toti ... (vezi toată discuția)