avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... După decesul părinților, soția unuia din copii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

După decesul părinților, soția unuia din copii (decedat si ...

Buna ziua .. Am o nelămurire.
După decesul părinților, soția unuia din copii (decedat si fara moștenitori) a primit jumătate din ce i-ar fi revenit soțului., cealalta jumatate fiind împărțită la ceilalți frați in viata .
Unul din frați a cumparat părțile celorlalți, mai puțin partea soției fratelui .
Acum , după decesul soției ( nurori) , aceasta neavând copii , cine trebuie sa dezbată moștenirea? Frații acesteia sau moștenirea se intoarce la familia soțului?
Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 28 August 2020
Anka71, utilizator
Cel mai recent răspuns: Anka71 , utilizator 14:50, 28 August 2020
Fratiii acesteia.
Va multumesc.
Dacă frații acesteia nu sunt de gasit si nu includ si aceasta proprietate la dezbaterea succesorala, ce se intampla ?
Voi ramana legata pe acte toată viața cu defuncta ?

raluk0207 a scris:

Fratiii acesteia.

Exact. Veti fi in indiviziune cu o persoana decedata care nu are succesiunea dezbatuta.
Va recomand sa cautati un avocat si sa rezolvati dezbaterea succesiunii si partajul pe cale judecatoreasca.
Va multumesc

raluk0207 a scris:

Exact. Veti fi in indiviziune cu o persoana decedata care nu are succesiunea dezbatuta.
Va recomand sa cautati un avocat si sa rezolvati dezbaterea succesiunii si partajul pe cale judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare mostenire tata decedat andrei0901 andrei0901 Salut Am dreptul la o mostenire dupa tata si vreau sa aflu pasii urmati pt a intra in posesia ei si cotele care imi revin mie in urma decesului tatalui meu ... (vezi toată discuția)
Mostenire dmhyou dmhyou buna ziua, situatia este: sunt 4 fratii, moare unu care nu are copii si nu este casatorit(statea in concubinaj cu cineva de 10 ani) si are o casa in ... (vezi toată discuția)
Succesiuni alexievicimihai alexievicimihai Mostenitorii defunctului sunt: un frate (F) in viata la data decesului si o sora (S) predecedata. SORA (S) ARE CA MOSTENITORI UN SOT SUPRAVETUITOR SI DOI COPII ... (vezi toată discuția)