avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Documentul prin care poti dovedi ca esti asigurat ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Documentul prin care poti dovedi ca esti asigurat medical?

Care este documentul prin care poti dovedi ca esti asigurat din punct de vedere a sanatatii daca esti titular de PFA?
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:15, 1 Septembrie 2020
Dovada ca ati achitat cass (op, chitanta etc.). Dar nu se cere peste tot. Care e problema mai exact?

burlacugherodica a scris:

Care este documentul prin care poti dovedi ca esti asigurat din punct de vedere a sanatatii daca esti titular de PFA?

Am fost internata in spital si am nevoie de un document prin care sa dovedesc ca sunt asigurata la sistemul cass.
Cardul de sanatate si un op. Mie astea mi s-au cerut

burlacugherodica a scris:

Am fost internata in spital si am nevoie de un document prin care sa dovedesc ca sunt asigurata la sistemul cass.

Declaratia unica in care s-a optat pentru plata CASS este dovada si interogarea SIUI.

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari de sanatate (cass) ca sa ma internez in spital florina123123 florina123123 Buna seara! In luna ianuarie 2019 am depus declaratia unica pentru 2019 optand pentru plata CASS in cazul in care obtin venituri sub platonul a 12 salarii ... (vezi toată discuția)
Pfa contributie somaj radlid radlid Sunt PFA, cu plata contributiilor ( impozit, CAS, CASS) la zi, inclusiv pentru luna septambrie, conform Deciziei de impunere 260, pentru anul 2013. Vreau sa ... (vezi toată discuția)