avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentară.Plătesc pensie pentru băiatul meu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentară.Plătesc pensie pentru băiatul meu de 315 ...

Pensie alimentară.Plătesc pensie pentru băiatul meu de 315 lei ,venitul meu lunar este de 375 indemnizație de handicap și doresc să întreb dacă mama a dat un cont de lire deoarece este in Anglia si pensia alimentară este stabilită in roni ,pot face cumva sa plătesc in roni deorece conversia ron -lira este cu comision destul de mare la venitul meu sau euro ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Când și mai ales cum ați fost obligat la aceasta pensie?

Art. 527. Cod civil

(1) Poate fi obligat la întreținere numai cel care are mijloacele pentru a o plăti sau are posibilitatea de a dobândi aceste mijloace.

Ia uimiți-mă cu vreun rând din motivarea instanței.
Ce fel de handicap? Aveți și posibilitatea de a munci!?

Copilul unde este?
copilul il creste bunica si unchiul din partea mamei,tatal la recunoscut in instanta ,nu are drept de vizite si doar sa plateasca pensie
Nu ati raspuns la intrebare..
Puteti trimite banii prin mandat postal acolo unde sta copilul.
Veti scrie pensie de intretinere pe cupon
Tatal nu are drepturi daca nu si le cere, sigur. Este interesant de vazut care sunt temeiurile in baza careia instanta a stabilit acea pensie si mai interesant e de vazut cum o puteti plati, ma mira asta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara luizananu@yahoo.ro luizananu@yahoo.ro buna ziua! nepoata mea este in plasament familial iar statul imi da suma de 600 lei , mama este decedata, tatal lucreaza in strainatate. Prin plasament ... (vezi toată discuția)
Tatăl minorului lucrează în uk și cere micșorarea pensiei de întreținere la 1/4 din salariul minim din românia. este posibil să obțină acest lucru? claudia7880 claudia7880 Fostul cere micsorarea pensiei de intretinere la 1/4 minim pe economie din Romania instanta a hotarit sa plateasca 200 lire sterline ,el locuieste in Anglia ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara tata strain camelianna camelianna copil in afara casatoriei,recunoscut,ce pensie alimentara poate sa primeasca de la tata,in cazul in care acesta este cetatean strain si este student,adica nu ... (vezi toată discuția)