avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept civil mansardare fara acordu vecinului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept civil mansardare fara acordu vecinului buna ziua am depus la primarie un certificat de urbanism ptr ...

buna ziua
am depus la primarie un certificat de urbanism ptr mansardare in raspuns imi zice ca trebuie acordu vecinului care a construit linga mine si el fara acordu meu ,el avind mansarda,
Acordul nu vrea sa mil dea zicandumi cai iau lumina ,are 3ferestre paralele la odistanta de 60cm de limita proprietatii avind lipita o folie pina la jumatea geamului ca sa nu se vada invocindumi Art. 616
pot construi si eu fara aprobarea lui chiar daca in certificat specifica ca trebuie
Ce se poate intimpla daca construiesc fara acordul lui
casa mea fiind la o distanta de 2m de limita proprietatii si 2.5de casa ei
Cel mai recent răspuns: cotogigi , utilizator 07:53, 31 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă locuiți la 2 m de casa vecinului, de ce Primaria va cere acordul lui? Întrebați care e temeiul sau ce prevede PUGul sau și Regulamentul de Urbanism de la dvs.
in iasi regulamentu local este sa ai casa la 3m minim de la limita de proprietate iar eu am daor 2m

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prioritate urbansim in fata codului civil r__p r__p Buna ziua, Am un teren pe care intentionez sa construiesc o casa. In certificatul de urbanism se impune o limita fata de hotarul din stanga de 2m iar fata ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie, acordul vecinilor Danut1111 Danut1111 Buna seara, detin un teren de 1000mp cu o deschidere de 10m cu adancime de 100m, din care primii 500mp sunt intravilan si restul extravilan. Doresc sa imi ... (vezi toată discuția)
Distanta legala pentru construirea unei case dianacrisan dianacrisan Buna ziua, va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns. Vrem sa ne construim o casa si curtea este stramta in latime, iar intre casa pe care vrem ... (vezi toată discuția)