avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, avem o problema in legatura cu o succesiune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, avem o problema in legatura cu o succesiune si am ...

Buna ziua, avem o problema in legatura cu o succesiune si am vrea sa clarificam cum se va face.
Erau 3 frati: A , B, C (sora vitrega, numai de mama)
A a avut un baiat necasatorit, B a avut 2 baieti iar C o fata.
Fratii (A,B,C) au decedat. Cum se face mostenirea dupa baiatul lui A ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:14, 29 August 2020
Masa succesorala se împarte la 3, între băieții lui B și fata lui C, în calitate de veri primari.
Deci mostenirea se imparte intre veri, nu merge in sus catre frati ?
Păi frații A, B , C ati spus ca au decedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Alina50 Alina50 Buna seara, Am o nelamurire,Tatal meu a decedat in noiembrie,(avand doi copii si sotie) el avand o Sora dar si un frate vitreg de pe Tata,fratele vitreg si ... (vezi toată discuția)
Moștenire însușită în totalitate, fără drept, de o persoană în prezent decedată. cum se împart cotele între moștenitorii rămași în viață? Crisant76 Crisant76 buna seara tuturor. D-na A este casatorita cu d-nul B,impreuna au un fiu necasatorit si fara copii. D-nul B are 4 frati decedati si cate 4 nepoti de la ... (vezi toată discuția)
Drepturi la mostenire petruta74 petruta74 Buna ziua.As dori sa stiu cine are drept la mostenire dupa moartea unui parinteSuntem 5 freati ,un baiat din prima casatorie al maei,si 4 fete din cea dea 2 ... (vezi toată discuția)