avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce inpedimente sunt ptr a nu se putea intra in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce inpedimente sunt ptr a nu se putea intra in legalitate ,pe ...

ce inpedimente sunt ptr a nu se putea intra in legalitate ,pe certificatu de urbanism scrie ca se poate inalta constructii de: P+M , P+1+M
Cel mai recent răspuns: Romeo Valentin , Expert judiciar 18:01, 29 August 2020
Fiți mai explicit cu întrebarea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mansardare fara sa astept sami iasa autorizatia de constructie ... cotogigi cotogigi mansardare fara sa astept sami iasa autorizatia de constructie am depus in primavara ptr un certificat de urbanism cu scop mansardare dupa 45 zile mia zis ... (vezi toată discuția)
Construcție bloc lângă casă. ce condiții trebuie să se respecte? Îmi va fi umbrită aproape toată proprietatea alex.anca alex.anca buna ziua. Stau la casa in Suceava in zona de case. Acum aproximativ un an un dezvoltator imobiliar mi-a cerut aprobarea constructiei unui bloc P+2+M pe ... (vezi toată discuția)
Constructii mai vechi de 5 ani edylll edylll o casa construita acum 5 ani fara autorizatie de constructie se poate intabula? Mentionez ca nu s-a eliberat autorizatia de constructie deoarece a durat 2 ani ... (vezi toată discuția)