avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mansardare fara sa astept sami iasa autorizatia de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mansardare fara sa astept sami iasa autorizatia de constructie ...

mansardare fara sa astept sami iasa autorizatia de constructie

am depus in primavara ptr un certificat de urbanism cu scop mansardare dupa 45 zile mia zis ca trebuie sa fac alipirea si actualizarea cartilor cu numere cadastrale si dupa iar cerere ptr mansardare iar raspunsu ar fi afirmativ
intre timp mam apucat de alipire dar dupa 6luni din cauza erorilorsi timpii de asteptare din primarie nam reusit sa fac alipirea
vine iarna si as vrea sa ma apuc de lucru chiar daca nu am autorizatia
Ce mi se intimpla daca reclama vecini si vine controlu
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:50, 29 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Realizarea lucrărilor fără Autorizație de construire duce la sancționarea prin amendare și posibil întrarea în legalitate dacă este posibil.
Dacă nu se poate întra în legalitate va trebui să desființați construcția realizata fără autorizație.
ce inpedimente pot intimpina ca sa nu pot intra in legalitate cu mansarda
in certificatu de urbanism scrie ca se pot realiza contructii de P+1+M P+M
In eventual control se va constata ca nu detineti autorizatie de constructie si puteti suporta sanctiunile legal prevazute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inpedimente sunt ptr a nu se putea intra in legalitate ,pe ... cotogigi cotogigi ce inpedimente sunt ptr a nu se putea intra in legalitate ,pe certificatu de urbanism scrie ca se poate inalta constructii de: P+M , P+1+M (vezi toată discuția)
Certificat urbanism anulat de primaria iasi este legal ? raspunsul ... cotogigi cotogigi certificat urbanism anulat de primaria iasi este legal ? raspunsul a fost ca asai legea iar primaria nare nici o vina am cerut un certificat urbanism ... (vezi toată discuția)
Autorizatie ilegala alicexxv alicexxv Problema mea este urmatoarea: in spatele casei mele care este pe hotar si are un singur nivel se construieste un bloc pe calcan care nu respecta normele ... (vezi toată discuția)