avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat urbanism anulat de primaria iasi este legal ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat urbanism anulat de primaria iasi este legal ? raspunsul ...

certificat urbanism anulat de primaria iasi este legal ? raspunsul a fost ca asai legea iar primaria nare nici o vina
am cerut un certificat urbanism consolidare datorita ca casele sunt apropiate mia scris dacai cazul semnatura vecinului,dupa ce am vb cu vecinul daca ar fi de acord sa dea semnatura.auzind ca vreau sami reinalt acoperisu a trimis control cum ca au fost efectuate lucrari fara autorizare la casa ,lucrarile au fost facute de fostul proprietar doar cas de refacut toate dee la capat
controlu mia cerut autorizatie ptr lucrari acoperis nam avut explicand ca a fost efectuate de fostul proprietar am luat amenda cu intrare in legalitate ,dupa o luna imi vine raspunsul la certificatul de urbanism ptr consolidare si nimeni nici politia si nici primaria numi zic nimic cum ca am probleme din cauza acestei amende si nici ingineri cu care am vorbit ptr realizarea dosarului ptr autorizare dupa ce îndeplinesc conditiile din certificat depun dosarul la primarie dupa o verificare de un inspector dupa ce astept 5luni vine respins dosarul ca am amenda si ca trebuie un nou certificat cu intrare in legalitate
intrebarea e de ce nu miau scris conditiile care trebuiau facute daca amenda a fost luata cu o luna inainte de eliberarea certificatului si ceas putea face eu întrucât am cheltiut bani ptr realizare dosarului di timp conform certificatului sispoi imi răspund ca nui bun si ca astai legea
Cel mai recent răspuns: cotogigi , utilizator 21:40, 30 Ianuarie 2023
Actalizati documentatia dupa ce contacvttai inspetorul care a facut verificarea si a evidentiat incalcari ale dispozitiilor in vigoare
prin actualizarea documentatiei ce semnifica eu in dosaru depus ptr autorizare este cum e casa in prezent si constatase si inspectoru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea dosarului de consolidare mansardare primaria iasi am ... cotogigi cotogigi anularea dosarului de consolidare mansardare primaria iasi am luat o casa in iasi am depus ptr consolidare mansardare la primarie cu 40zile inainte de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua problema autorizație constructii am luat o casa de renovat am depus ptr ... cotogigi cotogigi buna ziua constructii am luat o casa de renovat am depus ptr certificat urbanism renovare mansardare iar la un punt din C.U zice ca dacai cazu semnatura ... (vezi toată discuția)
Mansardare fara sa astept sami iasa autorizatia de constructie ... cotogigi cotogigi mansardare fara sa astept sami iasa autorizatia de constructie am depus in primavara ptr un certificat de urbanism cu scop mansardare dupa 45 zile mia zis ... (vezi toată discuția)