certificat urbanism anulat de primaria iasi este legal ? raspunsul a fost ca asai legea iar primaria nare nici o vina
am cerut un certificat urbanism consolidare datorita ca casele sunt apropiate mia scris dacai cazul semnatura vecinului,dupa ce am vb cu vecinul daca ar fi de acord sa dea semnatura.auzind ca vreau sami reinalt acoperisu a trimis control cum ca au fost efectuate lucrari fara autorizare la casa ,lucrarile au fost facute de fostul proprietar doar cas de refacut toate dee la capat
controlu mia cerut autorizatie ptr lucrari acoperis nam avut explicand ca a fost efectuate de fostul proprietar am luat amenda cu intrare in legalitate ,dupa o luna imi vine raspunsul la certificatul de urbanism ptr consolidare si nimeni nici politia si nici primaria numi zic nimic cum ca am probleme din cauza acestei amende si nici ingineri cu care am vorbit ptr realizarea dosarului ptr autorizare dupa ce îndeplinesc conditiile din certificat depun dosarul la primarie dupa o verificare de un inspector dupa ce astept 5luni vine respins dosarul ca am amenda si ca trebuie un nou certificat cu intrare in legalitate
intrebarea e de ce nu miau scris conditiile care trebuiau facute daca amenda a fost luata cu o luna inainte de eliberarea certificatului si ceas putea face eu întrucât am cheltiut bani ptr realizare dosarului di timp conform certificatului sispoi imi răspund ca nui bun si ca astai legea