avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cum pot vizualiza continutul unei hotarari ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cum pot vizualiza continutul unei hotarari judecatoresti? As ...

Cum pot vizualiza continutul unei hotarari judecatoresti?
As dori sa vad continutul unei hotarari judecatoresti intr-un dosar in care nu sunt parte.
Pe Portalul Instantelor de Judecata (portal.just.ro) se poate vizualiza numai dispozitivul unei hotarari. M-ar interesa sa cunosc si considerentele si motivatia instantei.
Lege5,ro ofera acces la continutul hotararilor judecatoresti pe baza de abonament ([ link extern ] .
As dori sa stiu adresa de internet publica unde poate fi consultat continutul hotararilor judecatoresti.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:30, 1 Septembrie 2020
Daca nu sunteti parte in proces nu aveti acces la dosarul cauzei aflat in arhiva tribunalului, dosar in care se regaseste hotararea judecatoreasca.
Va multumesc pentru raspuns. Totusi, Indaco prin Lege5.ro ofera acces la hotarari judecatoresti abonatilor sai. Plecand de la premiza ca la randul lor ei obtin acces la aceste hotarari prin mijloace legale, as dori sa stiu care este adresa publica de Internet de unde poate fi vizualizat continutul hotararilor.
site-ul Indaco e public. e si cu plata, ce-i drept.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, unde se pot vizualiza hotararile judecatoresti, daca ... stefail stefail Buna ziua, Unde se pot vizualiza hotararile judecatoresti, daca nu ai acces la dosar(parola)? Siteul rejust.ro pare nefunctional, afiseaza \"Baza de date nu ... (vezi toată discuția)
Unde pot consulta hot judec ramasa in pronuntare? boldea_d boldea_d va rog daca imi puteti spune unde as putea sa consult decizia judecatorului ramas in pronuntare? judecatorul a spus ca ramane in pronuntare (judecatorie) si ma ... (vezi toată discuția)
Citatie pentru un dosar penal cu obiectul comisie rogatorie internationala Stavrones Stavrones Buna ziua , Am o problema in premiera . Sunt citat ca intimat intr-un dosar penal cu obiectul Comisie Rogatorie Internationala la Judecatoria Cornetu , ... (vezi toată discuția)