avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Va rog, aș vrea să știu pe cine trebuie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Va rog, aș vrea să știu pe cine trebuie să chem ...

Bună ziua, Va rog, aș vrea să știu pe cine trebuie să chem în judecată pentru nerespectarea Legii 127/ 2019 privind sistemul public de pensii prin majorarea punctului de pensie doar cu 14% în loc de 40% cum prevede legea? Multumesc și o zi bună!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 14:52, 30 August 2020
Guvernul este cel care a modificat legea prin OUG.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi spuneti ,punctual, daca hotararea de guvern 135/2020 ... blero blero Va rog sa-mi spuneti ,punctual, daca hotararea de guvern 135/2020 art 42 ,cu privire la majorarea punctului de pensie cu numai 14% în loc de 40% cum prevede ... (vezi toată discuția)
Actiune in justitie in legatura cu nerespectarea legii 127/2019 ... StRotaru StRotaru Actiune in justitie in legatura cu nerespectarea legii 127/2019 As dori sa stiu daca participarea la o actiune colectiva in instanta in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)
Buna ziua doresc cerere în instanță pentru obligarea statului ... freeanifer freeanifer Buna ziua Doresc cerere în instanță pentru obligarea Statului (guvern sau/si casa de pensii să dispună achitarea pensiei, începând cu 1 septembrie, ... (vezi toată discuția)