avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Bunicul a murit de 3 ani de zile. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Bunicul a murit de 3 ani de zile. Proprietățile ...

Bună ziua! Bunicul a murit de 3 ani de zile. Proprietățile lui au rămas la cei 2 copii ai lui. Unul din ei vrea 5000e sa renunțe la partea lui de moștenire. Celalalt nu are cum sa ii dea suma ceruta. Ce se poate face mai departe? Mulțumesc anticipat pentru ajutor!
Mergeți la notar dezbateti succesiunea ,se vor stabili cotele ce va revin și gata.Ulterior va înțelegeți,faceti partajul amiabil sau în instanta daca credeti ca o sa platiti o sulta mai mica etc.Mergeti la un av sa va explice în amănunt ce variante aveti sau mergeți la notar cu actele ...
Ultima modificare: Duminică, 30 August 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire gynutza_sweet gynutza_sweet Buna ziua.am o intrebare si daca ma poate ajuta cineva v-as fi foarte recunoascatoare. Am 21 de ani iar mama mea a murit acum 7 ani,ne-a ramas mostenire de la ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale neplatit ! luckyvld luckyvld Buna ziua ! As vrea si eu daca se poate sa imi dati niste sfaturi ! Am un credit de nevoi personale in valoare de 15000 lei la o banca si de 8 luni nu am ... (vezi toată discuția)
Mostenire 25% casa in urma decesului bunicului meu alexandrucsabo alexandrucsabo Buna ziua, Bunicul meu a murit recent si am aflat ca detinea 25% din casa unde locuia cu o doamna de aproape 30 de ani. Doamna doreste sa cedez partea ... (vezi toată discuția)