avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accept de plata asirom
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accept de plata asirom

Am avut o mica tamponare luna trecuta care s-a incheiat foarte usor si repede la firma care era asigurat domnul care a fost vinovat(Asirom). S-a deschis un dosar de dauna in baza intelegerii amiabile.
Am dus masina in acceasi zi intr-un service care are conventie s-au cel putin stiam ca este agreat de catre Asirom. La finalalizarea reparatiei am primit de la service factura cu mai multe anexe sau un desfasurator al fact.
Pe data de 2.12.2009 am depus dosarul complet la asirom pentru acceptul de plata. Fara acest accept de plata nu pot ridica masina+talonul din service. Ideea este ca cei de la asirom spun ca s-a trimis un accept de plata si o propunere de plata pe data de 11.12 . Cei din service spun ca nu au primit nimic.
Intre timp cei de la asigurare imi spun ca s-au virat deja banii in contul service-lui , dar din nou service-l nu a primit nimic.

Ce pot sa fac in acest sens?
Reclamatie la CSA am facut, reclamatie pe site-ul asiromului am facut, la politie am fost sa fac plangere impotriva service-lui dar trebuie sa-i dau in judecata.
In instanta am sanse?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ctin_marius , utilizator 11:26, 23 Decembrie 2009
Dosarul complet inseamna inclusiv cererea de despagubire, continand suma ce reprezenta valoarea reparatiei precum si contul service-ului?
Da am depus cererea cu suma si contul service-ului.
Solicitati o copie a OP-ului, pentru a elucida problema (plata efectuata/sau nu, incasare facuta /sau nu)
S-a rezolvat cu o copie...
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

(ne)despagubire rca asirom ged ged In anul 2006 am fost accidentat usor de o masina asigurata RCA la ASIROM. Cum masina mea era noua si accidentul mic (o indoitura in aripa spate+niste ... (vezi toată discuția)
Refuz plata casco asirom rfm rfm In mai 2010 conducand un VW Passat (aflat in leasing) am lovit in spate o Dacie care a franat la trecerea de pietoni. Avariile la Dacie au fost minime, un stop ... (vezi toată discuția)
Problema omniasig accept plata mihay_ilie mihay_ilie buna ziua! in data de 28.09.2011 am fost implicat intr-un evenimet rutier prin Slobozia, unde in timp ce asteptam in coloana, fiind foarte aglomerat drumul, ... (vezi toată discuția)