avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Voucher de vacanță
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Voucher de vacanță

Bună ziua. Sunt funcționar public ITM și am fost in concediu medical 18 luni în perioada 01.03.2019 - 02.10.2920. Nu am primit voucher de vacanță nici pentru 2019 nici pentru 2020. Din 05.10.2020 revin la serviciu și vreau să știu dacă primesc voucher de vacanță și pentru 2019 și pentru 2020. Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 30 August 2020
Orhei, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 30 August 2020
Ati verificat procedura operațională de acordare a voucherele de vacanta pentru a vedea ce se menționează de acordare in astfel de situatii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucher vacanta bugetar alexandra222 alexandra222 Buna Sunt angajată în sistemul bugetar (sanitar)din anul 2015...din 22 mai 2018 sunt in concediu prenatal si post natal până pe 24 septembrie după care ... (vezi toată discuția)
Voucher de vacanță Ioana Kaleozu Ioana Kaleozu Este normal ca un angajat la stat sa nu primească tichetele de vacanta pe anul 2020 din cauza ca în decursul anului 2019 a avut zile de concediu medical? (vezi toată discuția)
Bună ziua! am fost in concediu in luna ianuarie 2021 si mi-au ... valyyc valyyc Bună ziua! Am fost in concediu in luna ianuarie 2021 si mi-au fost decontate serviciile turistice (voucher). Acum se anunță că vouchere pe anul acesta nu ... (vezi toată discuția)