avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! In 14 Noiembrie ar trebuii să mă întorc ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! In 14 Noiembrie ar trebuii să mă întorc la muncă ...

Buna ziua!
In 14 Noiembrie ar trebuii să mă întorc la muncă pentru a beneficia de stimulentul de inserție. Întrebarea mea este : pot trece indemnizația pe tatăl fetiței( și să beneficieze el de stimulent) , vând in vedere ca eu nu mă pot întoarce la munca ( nu am ce sa fac cu fetița ) ?
Dacă da , ce condiții trebuie să îndeplinim?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:13, 31 August 2020
Întrebați la AJPIS dacă tatăl poate beneficia de stimulent de inserție

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie si indemnizatie LumyGheorghe LumyGheorghe Buna ziua, Sunt in CCC, pe 3 noiembrie fetita implineste 2 ani, pe 1 septembrie ma voi intoarce la munca, inteleg ca voi beneficia de stimulent de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am nascut in data de 14 .12.2018.intrebarea mea este ... Camelia1412 Camelia1412 Buna ziua!Am nascut in data de 14 .12.2018.Intrebarea mea este cand ar trebui sa ma întorc la munca in conditiile in care soțul meu nu lucrează de 2 ani si ... (vezi toată discuția)