avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Vanzarea bunurilor folosite (Second-hand) se declara, ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Vanzarea bunurilor folosite (Second-hand) se declara, se impoziteaza?

Vanzarea bunurilor folosite (Second-hand) se declara, se impoziteaza?
Mai exact, un telefon pe care nu-l mai folosesti, un monitor, jucarii ale copilului, si orice lucru care zace prin case si care poate fi valorificat prin platformele online (TIP - O-le-ix), produse pe care le-am achizitionat noi din magazin sau tot second hand de pe diverse forumuri.
Ultima modificare: Luni, 31 August 2020
george-neagu, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concret pentru exemplele dumneavoastra, nu se impoziteaza. Adica puteti sa vindeti din bunurile proprii uzate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare haine cumparate din second-hand Cristi2015 Cristi2015 Vanzare haine cumparate din second-hand. Am un PFA cu activitate secundara CAEN 4791 - Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin ... (vezi toată discuția)
Cumparare de bunuri sh pe firma ZeTcs21 ZeTcs21 Buna ziua, Detin o colectie de peste 500 de jocuri pentru diverse console. Din acest motiv m-am decis sa deschid un magazin online. Pe langa jocurile ... (vezi toată discuția)
Cadru legal inchiriere echipamente AlexSlevin AlexSlevin Buna ziua, As dori sa incep o afacere prin care sa inchiriez diverse bunuri contra cost (nu as vrea sa dau mai multe detalii pentru ca ideea este una ... (vezi toată discuția)