avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit locuinta refuzat
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit locuinta refuzat

Buna ziua, vreau sa platesc impozitul imobilului insa cei de la primaria rurala refuza sa imi incaseze banii pe motiv ca fiul meu are amenzi in valoare de 1300 ron, este legal ? eu stiu ca fiecare are partea lui ce legatura are impozitul locuintei fiind pe numele meu cu datoriile fiului ?
Ultima modificare: Luni, 31 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Samer , utilizator 17:18, 14 Septembrie 2020
Poate fi vorba de o hotarare a Consiliului local in acest sens.
si daca nu au aceasta hotarare, au dreptul legal de a face asta ?
Hotararile de consiliu local fac parte din activitatile legale. Pot fi atacate in contencios administrativ in baza Legii nr. 554/ 2004.
Daca amenzile erau pe numele dumneavoastra, atunci din suma platita se stingeau intai acele amenzi si apoi impozitul. Nu pot refuza incasarea banilor. Puteti face plata prin virament bancar sau prin posta.

Totodata, faceti o reclamatie scrisa despre abuzul casierei (cu numar de la registratura).
Ultima modificare: Marți, 1 Septembrie 2020
Iulian MANEA, Contabil
da, insa ei refuza sa imi incaseze banii pe motiv ca fiul are datorii eu cred ilegal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate plata impozit local pe casa din cauza amenzilor neachitate si prescrise !!! bumbeas bumbeas Luna aceasta, tatal meu a mers la Primarie pt. a-si achita ca de obicei impozitul pe casa si masina. A fost insa refuzat pe motiv ca exista niste amenzi de ... (vezi toată discuția)
Impozit anual 2016 RAnaMaria RAnaMaria Buna ziua, bunica mea nu poate achita impozitul anual pentru ca fiul ei are o amenda neplatita. Propietar este bunica, fiul ei insa are buletin pe aceeasi ... (vezi toată discuția)
Cum sa dau in judecata primaria cluj? radu62 radu62 In 2007 am de pus o cerere de cumparare a locuintei in baza legii61/1990,,,,in 2008 a fost hotarire de consiliu si s-au vandut mai multe locuinte ,si de ... (vezi toată discuția)