Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in cazul situatiei de mai jos. de curand am semnat antecontractul pentru cumpararea unui Imobil. Dupa semnarea acestuia am fost informat ca apa se plateste la comun, desi in urmatorii ani nu intentionez sa locuiesc in acea locatie trebuie sa platesc apa. In prezent nu mai doresc achizitia acestuia din acest motiv, cum as putea proceda pentru a mi se restitui avansul si a renunta la cumpararea acestuia.
Buna ziua,
Nu vad consumul facturat la pausal ca un motiv de reziliere a antecontractului asa ca... cititi clauzele lui si vedeti ce se poate face...
Eventual despagubiti proprietarul cu o suma din avans pentru disconfortul creat...
Plus ca puteti anunta/informa asociatia ca in perioada de le... pana la... nu o sa locuiesca nimeni acolo..
Si ce va retine sa discutati cu o firma autorizata si sa va montati apometre?
Plus ca nu este ok sa factureze consumul ca si cand ati locui acolo.
Puteti contesta listele de intretinere, depune sesizare la primarie-compartiment specializat, actiona in instanta.
Acum ce fac, daca plec o luna in vacanta platesc apa rece la fel ca cei ce au locuit acolo...?!?
Am discutat dar degeaba, nu se poate solutiona. Mi s-a comunicat ca s-a hotarat in Consiliu plata apel la pausal. Inainte de a lua decizia de a renunta la imobil, am incercat sa solutionez problema apei. Si apometre daca instalez nu se rezolva nimic, apa tot la comun o platesc. Sa achizitionez un imobil si ulterior sa actionez in instanta problema cu apa pentru solutionare, nu ma incanta deloc. Va multumesc!
Pierderi de apa
fyorre
Buna ziua! De cateva luni locuiesc intr-un bloc mic, cu 12 apartamente si in fiecare luna platesc pierderi 5-6 mc de apa. Doar ca eu nu cred ca acestea sunt ... (vezi toată discuția)
Consum apa pausal
Anca07
S-a hotarat in adun.generala sa se verifice contoarele de apa individuale montate acum 5 ani. Sunt 12 proprietari care nu vor sa le verifice si nici sa le ... (vezi toată discuția)