Bună ziua.
Tocmai am terminat masterul și doresc să mă înscriu la a doua facultate pentru a schimba domeniul in care lucrez. Beneficiez de o pensie de urmaș si știu că am dreptul la aceasta pana la vârsta de 26 de ani, atata timp cat urmez studii. Având in vedere ca lucrez full time, daca nu fac fata facultății si retrag dosarul, ce se întâmpla cu pensia de urmas? Mai beneficiez de ea, va trebui sa returnez banii?
Dar daca nu reușesc sa plătesc taxa de studii, ce se întâmplă, mai beneficiez de pensie?
Mulțumesc anticipat!
In situatia unui copil beneficiar al pensiei de urmaş cu vârsta mai mare de 16 ani, dar până la 26 de ani care daca nu face dovada continuării studiilor într-o formă de învățământ organizată potrivit legii, plata pensiei se suspendă cu 1 octombrie a anului în curs.
Pensie de urmas
Deedee_deedee
Buna seara..recent a decedat tatal meu si vreau sa imi depun dosarul pentru pensia de urmas...eu anul acesta trebuia sa termin facultatea,dar nu am luat toate ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas
marian433
Salut,
Am si eu nevoie de o informatie,am terminat prima facultate in 2015,in prezent m am inscris la alta am 24 de ani dar nu mai pot sa ma duc la ... (vezi toată discuția)