avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... document hotarare judecatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

document hotarare judecatorie

Cu apel în 30 zile de la comunicare, cererea se depune la Judecătoria sectorului....... Bucureşti. Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei, astazi,,,,,

Buna ziua, aceasta este comunicarea de la sfarsitul unei sedinte, pusa pe site-ul judecatoriei de sector.. In cat timp voi avea documentul hotarare pentru a-l putea folosi oficial intr-un demers administrativ. Ce trebuie sa fac? il primesc prin posta, trebuie sa fac o cerere ca sa-l primesc?
De cand curg cele 30 zile pentru apel?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 17:25, 1 Septembrie 2020
Buna ziua,
Vi se va comunica hotararea din oficiu de catre instanta prin serviciul postal la adresa indicata de dvs. Ca regula, termenul prevazut pentru redactare este de cel mult 30 de zile de la pronuntare, insa in practica poate dura luni de zile.
Termenul pentru exercitarea apelului curge de la primirea hotararii motivate.
Ultima modificare: Marți, 1 Septembrie 2020
Ana Alexandrov, Avocat
Hotararea se redacteaza si se semneaza in termen de cel mult 30 de zile de la data pronuntarii, urmand ca in cazuri temeinic motivate, acest termen sa fie prelungit cu cate 30 de zile, de cel mult doua ori. (art.426 al.5) c.proc.civ.

Termenul de apel curge de la data comunicarii hotararii redactate, respectiv de la data stampilei pentru destinatar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor ... simo.dia simo.dia Buna ziua. Am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor sau incheierilor de sedinta. In dosarul in care sunt parte, s-au dat nu mai putin de 4 ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare proces tb asigurari sociale scheau scheau Proces judecat pe data de 25.09.2014 fond TB , pe data de 26.09.2014 s-a motivat pe saitul tribunalului hatararea - reclamantul ,casa de pensii a munic.Buc are ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca divort deborahramon deborahramon buna ziua ma intereseaza daca instanta ieri a pronuntat ca sunt divortata in cat timp se redacteaza sentinta si daca pot face ceva pt a o urgenta [editat ... (vezi toată discuția)