avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara,lucrez la o benzinarie,intr-o seara acum ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara,lucrez la o benzinarie,intr-o seara acum doua saptamani ...

Buna seara,lucrez la o benzinarie,intr-o seara acum doua saptamani fiind de serviciu un client dorea sa plateasca rovinieta ptr autoturismul sau,in timp ce-i dadeam lamuriri intra in statie un domn foarte agitat,da cu cardul peste tejghea si peste telefonul meu si tipa cat putea ca nu port masca.Suna la 112 si in cateva minute soseste politia si dupa vizionarea camerelor eu primesc sanctiune avertisment pentru ca nu aveam masca pe nas si domnul agitat primeste sanctiune amenda.Astazi dupa 2 saptamani de la eveniment se infinteaza cu o reclamatie pe 4 pagini impotriva mea.Sefa de tura ma obliga sa-i dau ei o declaratie desore ce s-a intamplat atunci si voalat ma anunta ca voi fi penalizata la salariu.Am gresit ca nu am purtat masca pe nas,am fost sanctionata de politie.Ce pot face in situatia aceasta?Daca domnul agitat vine din 2 in 2 saptamani sefa ma poate penaliza la nesfarsit.Ajutati-ma va rog cu un raspuns.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala rovinieta Barbug Barbug Buna ziua, Am primit acum o saptamana o amenda de rovinieta din data de 30.11.2010 pe care am platit-o( 250 lei+ 25euro). Astazi mi-au mai venit inca doua ... (vezi toată discuția)
Dat afara din magazin giv giv Buna ziua. Am fost de curand intr-un magazin de articole de bicicleta cu copilul sa ii cumpar o casca de bicicleta, pantaloni si cateva tricouri care le ... (vezi toată discuția)
Vecin care suna poliția pentru tulburare Stefan1001 Stefan1001 Buna ziua! De 2 ani trăiesc o experiența care aseară a pus capac. Sunt student, m am mutat in apartamentul părinților mei. In prima zi in care am ... (vezi toată discuția)