avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. As vrea sa știu cum se calculează pensia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. As vrea sa știu cum se calculează pensia din RON ...

Buna ziua. As vrea sa știu cum se calculează pensia din RON pentru Canada. Noi locuim aici și soțului mei i se virează pensia de stat, de la Casa de Pensii Mures in Canada, între-un cont de aici. Pensia diferă de la luna la luna și am vrea sa știm cum se face tranzacția. Multumim!
RĂSPUNDE
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:37, 2 Septembrie 2020
Leul românesc cod ISO 4217: RON este unitatea monetară a Romaniei
Acest simbol, „RON“, este formula acordata pentru a se indica leul nou, spre a-l diferenţia de leul vechi, numit ROL,
Cuantumul pensiei difera lunar pentru ca este conditionat de echivalentul bancar lei/dolar canadian codul ISO 4217 este CAD la data tranzactiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lei sau ron lucian1956 lucian1956 Buna ziua, La orice tranzactie la banca, depui sau scoti bani, pe chitanta scrie \"Ron\". Si depui sau scoti lei - ma refer la tranzactiile in moneda ... (vezi toată discuția)
Moneda in care se emit facturile in romania in moneda nationala ? Facturis Facturis Care este moneda care apare pe o factura in romania emisa in moneda nationala ? RON sau LEU ?? - daca ne uitam la bnr apare \\"Leu (RON)\\" ... iar RON ... (vezi toată discuția)
Impozit pe pensia primita din canada DanPol DanPol Sint cetatean roman si canadian, am lucrat peste 20 de ani in Canada si m-am pensionat recent. Acum vreau sa ma reintorc in Romania si sa traiesc din pensia ... (vezi toată discuția)