avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare garantie abuziva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare garantie abuziva

Am avut recent probleme cu mufa unui telefon mobil. L-am trimis in service de 2 ori(l-au reparat) iar problema persista.De data aceasta mi-au precizat ca telefonul prezinta urme de socuri mecanice(are 3 zgarieturi, acestea fiind prezente si datile trecute in service) si mi-au anulat garantia pe acest motiv(ceea ce nu mi se pare corect).Ce as putea sa fac?

Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2020
Valase, utilizator

Alte discuții în legătură

Clauza de excludere a garanției AndreeaMPopa AndreeaMPopa Bună ziua, am o problemă legată de un smartphone cumpărat acum un an și jumătate care a fost trimis de 3 ori în service in ultimele 2 luni. Prima ... (vezi toată discuția)
Retragere garantie allview ayko5 ayko5 Am cumparat pe la jumatatea lunii iunie un telefon Allview X2 soul Mini de la RDS RCS cu abonament, dupa 2 luni am intampinat probleme cu display-ul ... (vezi toată discuția)
Garanþie telefon cu urme de socuri mecanice voodoop voodoop Mă cert cu cineva care spune ca cel de la service trebuie să dovedească că problema telefonului este de la lovitură (să zicem) . Eu ştiu că , dacă ... (vezi toată discuția)