avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garanþie telefon cu urme de socuri mecanice
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garanþie telefon cu urme de socuri mecanice

Mă cert cu cineva care spune ca cel de la service trebuie să dovedească că problema telefonului este de la lovitură (să zicem) .
Eu ştiu că , dacă prezintă urme de şocuri mecanice , iese automat din garanţie .
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:11, 6 Aprilie 2013
In certificatul de garantie sunt precizate, in mod sigur, situatiile in care se pierde garantia iar urmele de lovituri sau socuri mecanice sunt printre acestea. Service-ul nu trebuie sa dovedeasca nimic din ce se vede cu ochiul liber.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon trimis la service alora005 alora005 Buna ziua, Am un telefon care mai este o luna si jumatate in garantie. Telefonului nu ii mai functioneaza display-ul asa ca l-am trimis la service, dupa ce ... (vezi toată discuția)
Anulare garantie abuziva Valase Valase Am avut recent probleme cu mufa unui telefon mobil. L-am trimis in service de 2 ori(l-au reparat) iar problema persista.De data aceasta mi-au precizat ca ... (vezi toată discuția)
Garantie televizor anamd anamd buna ziua, in august 2012 am achizitionat un televizor Smasung Led Smart TV, televizor care la sf lunii septembrie s-a stricat. Vanzatorul m-a indrumat catre ... (vezi toată discuția)