Am un telefon care mai este o luna si jumatate in garantie. Telefonului nu ii mai functioneaza display-ul asa ca l-am trimis la service, dupa ce a mai fost o data in service in februarie, anul acesta. in februarie service-ul era in Bucuresti (eu sunt din Bucuresti si l-am dus personal la service). Acum service-ul s-a mutat in Baia Mare si a fost nevoie sa trimit telefonul prin firma de curierat trimisa de ei.
Dupa ce s-a facut constatarea la service mi s-a spus ca telefonul nu poate fi reparat pe garantie pentru ca prezinta socuri mecanice ca urmare a pastrarii necorespunzatoare. pretul pentru raparatia postgarantie ar fi 720 lei (tva inclus)
In februarie cand telefonul a fost pentru prima oara in service avea niste urme pe carcasa, dar nu s-a constata nicio legatura intre acestea si nefunctionarea telefonului.
Problema este ca, iar unde dintre lovituri, care este chiar pe fata telefonului si este cea mai grava ca sa spun asa nu era acolo in momentul trimiterii lui catre service. Cei de la service spun ca nu e de la ei, normal. Bineinteles ca nu m-am gandit sa fac poze inainte sa trimit telefonul in service.