avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Am depus dosarul de pensie și am primit ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Am depus dosarul de pensie și am primit decizia ...

Bună ziua! Am depus dosarul de pensie și am primit decizia în care se specifică faptul că dosarul a fost aprobat începând cu data de 27.07.2020. Vă rog să-mi spuneți de la ce dată voi primi prima pensie? Mulțumesc anticipat și vă doresc o zi frumoasă!
Cel mai recent răspuns: lucyfer , utilizator 21:23, 2 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensia, plus diferentele restante(din urma) le veti primi in aceasta luna(septembrie).
In decizie se mentioneaza:
-Plata drepturilor se va face incepand cu data de ...................
Incepand cu acea data veti primi restantele.

Carp Mircea a scris:

Pensia, plus diferentele restante(din urma) le veti primi in aceasta luna(septembrie).
In decizie se mentioneaza:
-Plata drepturilor se va face incepand cu data de ...................
Incepand cu acea data veti primi restantele.

Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensiei pt. limita de varsta-bani din urma? CYBORG CYBORG Buna ziua! Am depus dosarul de pensionare pentru limita de varsta la data de 9 iulie 2019. Mi s-a spus sa vin peste doua luni. Asta inseamna cam pe 9 ... (vezi toată discuția)
Cand primesc prima pensie Dandumio Dandumio In data de 21 decembrie 2014 am primit de la comisie incadrarea in gr.I pensie invaliditate.Incetarea raporturilor de munca a inceput cu 31 decembrie 2014. ... (vezi toată discuția)
Indice de corectie ilincamob ilincamob Intrebare:Am iesit la pensie anticipata partiala in august 2011 cu un punctaj de 0,9896puncte, adica aproape un punct .La aplicarea indicelui de corectie ... (vezi toată discuția)