avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Receptia casei în 2020
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Receptia casei în 2020

Receptia casei în 2020...ce condiții trebuie îndeplinite pentru ca o casă P+M,să poată primi recepția finală?La acest moment casa este tencuită interior și exterior,usi si ferestre,acoperis.Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2020
Bake, utilizator

Alte discuții în legătură

Intabulare constructie noua nicaedith nicaedith Buna seara! constructia este spre finalizare, este vorba despre o casa, tencuita pe interior cu usi si geamuri puse, acoperis si gardul facut. Momentan ... (vezi toată discuția)
Receptia finala a unei case.buna ziua,ași vrea sa va intreb daca pt receptia finala a unei ... Petreus Georgeta Aurica Petreus Georgeta Aurica Buna ziua,ași vrea sa va intreb daca pt receptia finala a unei case ,se cere finalizat in interior complect(gresie ,faianță,etc)sau se cere doar exteriorul ... (vezi toată discuția)
Receptia lucrarilor si intabularea gc gc buna ziua pot sa fac receptia la o casa (prop.mea) daca nu am terminat toate lucrarile de constructie ( am tencuit ext. dar nu are culoare ,si nu are ... (vezi toată discuția)