Buna seara! constructia este spre finalizare, este vorba despre o casa, tencuita pe interior cu usi si geamuri puse, acoperis si gardul facut. Momentan lucrarile stagneaza din cauza vremii. Urmeaza cat de repede gletuit/zugravit/parchet si tot ce mai trebuie pe interior iar la exterior polistiren/tencuiala. As dori sa incep intabularea casei deoarece actele dureaza si daca tot stagneaza lucrarile sa mai "miste" ceva. As vrea sa stiu daca se poate intabula in acesta faza si daca atuci cand se anunta la Isp de Stat in Constructii incetarea lucrarilor mi se ridica Autorizatia de Constructie. Stiu ca pt intabulare se anunta incetarea lucrarilor dar eu mai am de lucru pe exterior 1 luna de zile la polistiren./tencuit, sau e ok si aceste lucrari se pot face? Multumesc.
Nu se ridica nicio Autorizatie de construire. Autorizatia de construire, procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor si masuratorile cadastrale precum si deschiderea de rol fiscal pt constructie sunt necesare pt intabularea constructiei.
Luati legatura cu un cadastrist sa faca masuratorile si mergeti la Primarie pt ca trebuie facut Procesul verbal de receptie.