avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare constructie noua
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare constructie noua

Buna seara! constructia este spre finalizare, este vorba despre o casa, tencuita pe interior cu usi si geamuri puse, acoperis si gardul facut. Momentan lucrarile stagneaza din cauza vremii. Urmeaza cat de repede gletuit/zugravit/parchet si tot ce mai trebuie pe interior iar la exterior polistiren/tencuiala. As dori sa incep intabularea casei deoarece actele dureaza si daca tot stagneaza lucrarile sa mai "miste" ceva. As vrea sa stiu daca se poate intabula in acesta faza si daca atuci cand se anunta la Isp de Stat in Constructii incetarea lucrarilor mi se ridica Autorizatia de Constructie. Stiu ca pt intabulare se anunta incetarea lucrarilor dar eu mai am de lucru pe exterior 1 luna de zile la polistiren./tencuit, sau e ok si aceste lucrari se pot face? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2014
nicaedith, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 22:07, 29 Ianuarie 2014
Nu se ridica nicio Autorizatie de construire. Autorizatia de construire, procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor si masuratorile cadastrale precum si deschiderea de rol fiscal pt constructie sunt necesare pt intabularea constructiei.
Luati legatura cu un cadastrist sa faca masuratorile si mergeti la Primarie pt ca trebuie facut Procesul verbal de receptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare autorizatie constructir florin42 florin42 Acum 3 ani , am obtinut o autorizatie de constructie pe doi ani , anul trecut am prelungit autorizatia ,casa are geamuri usa de intrare e zugravita in exterior ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobil neterminat-pasi necesari achitionarii si continuarii lucrarilor. chele cezar chele cezar Stima! situatia este astfel:imobil construit in anul 2008,ramas in stadiul intermediar de constructie,adica tencuit interior-exterior cu mortar,acoperis din ... (vezi toată discuția)
Ma obliga sa fac declaratie de impunere inaintea intabularii cladirii furgim furgim Buna ziua M-au anuntat de la primarie ca trebuie sa fac declaratia de impunere pentru o cladire la care tocmai i-am pus acoperisul si lucrez la finisaje. Nu ... (vezi toată discuția)