avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce are de facut părintele care opteaza pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce are de facut părintele care opteaza pentru varianta școlii ...

Ce are de facut părintele care opteaza pentru varianta școlii online in cazul copilului sau?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:03, 3 Septembrie 2020
.... în ce condiții pot opta părinții doar pentru școala online. Documentele necesare
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazuri covid in scoala/clasa trimise tacit in online - ce se ... andreiSRR andreiSRR Cazuri COVID in scoala/clasa trimise tacit in online - ce se poate face? Printr-o discutie tangentiala am ajuns sa aflu ca la copilul meu in clasa deja erau ... (vezi toată discuția)
Copil bătut de colegi de școală. poate fi cineva tras la răspundere? s-a mai întâmplat acest lucru și nu s-a luat nicio măsură Ioana.Adrian Ioana.Adrian Băiatul meu a venit bătut 2 zile de la școală de către un coleg și verișoara acestuia dintr-o altă clasă.Am sunat doamna învățătoare și dansa a ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)