avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Martor asistent
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Martor asistent

Martor asistent - am semnat in calitate de martor asistent un proves verbal, precum ca cel in cauza refuza sa semneze de primire p-v. La ce sa ma astept, am sa fiu chemat la instanta?
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2020
ionescu99, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carmen Matei , Avocat 17:16, 5 Septembrie 2020
Veti putea fi chemat ca martor in instanta in situatia in care se contesta Procesul verbal si se solicita de catre parti audierea Dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Septembrie 2020
Carmen Matei, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca semnez procesul-verbal in rubrica "mentiuni" se considera semnat procesul-verbal? Alex_2021 Alex_2021 Salut, Am fost oprit de domnul politist L.F. pentru depasirea vitezi legale si inregistrat de radar . Domnul mi-a inmanat provesul-verbal si ma intrebat ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala av_emy av_emy Buna ziua!O cunostinta a fost nevoita sa depaseasca un autoturism parcat neregulamentar, motiv pentru care a depasit marcajul longitudinal continuu.Un domn ... (vezi toată discuția)
Dovada valabila? nu exista contact vizual pentru constatare! LALA68 LALA68 La o curba cu forma S cu vizibilitate am depasit pe linie continua si la curba cealalalta m-a oprit echipajul de politie. Din unghiul in care era postat ... (vezi toată discuția)