avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, m-am gandit sa va scriu aici o intrebare ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, m-am gandit sa va scriu aici o intrebare legata de ...

Buna ziua, m-am gandit sa va scriu o intrebare legata de un accident auto intamplat unei cunostinte in care singurul vinovat a decedat. Exista vreo modalitate prin care sa-ti recuperezi paguba, avand in vedere ca masina este dauna totala iar soferul are mana si piciorul fracturat? Mentionez ca decedatul nu avea nici asigurare rca.
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2020
Jordy88, utilizator
Cel mai recent răspuns: Jordy88 , utilizator 07:42, 6 Septembrie 2020
Exista Fondul de Protectie a Victimelor Strazii (FPVS). Adresati-va Biroului Asiguratorilor Auto din Romania (BAAR).
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accidentat de o mașină fără rca, al cărei șofer nu vrea să achite reparația. cât timp am la dispoziție să îl dau în judecată? TorokLavinia TorokLavinia Bună ziua! Soțul a avut un accident rutier, doar cu daune materiale în data de 15.09.2018,în care șoferul vinovat nu deținea asigurare RCA, acesta ... (vezi toată discuția)
Problema rca cornel_marius cornel_marius Buna ziua .Daca o asigurare RCA se dovedeste ca nu a fost valabila la data accidentului([i] nu stiu cum se poate face asta[/i]) , asiguratorul mai poate ... (vezi toată discuția)
Despagubire dauna cu asigurare de spania ovidiuhanzu ovidiuhanzu Buna ziua1 Am o intrebare. Am fost implicat intrun accident cu un auto care era asigurat la Axa in Spania, dauna este de aproximativ 3500 euro, am facut ... (vezi toată discuția)