avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare proces verbal de contraventie,obligă ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare proces verbal de contraventie,obligă intimanta la cheltuieli ...

Anulare proces verbal de contraventie,obligă intimanta la cheltuieli de judecata dar respinge capătul de cerere privind restituirea sumei de 1000 lei(sancțiunea este pe Ordonanța de Urgență).

SOLUTIA PE SCURT A iNSTANTEI:
Admite plângere contravenţională formulată de petentul L D M (...) Anulează procesul-verbal de contraven?ie seria JO nr. 1774605/19.04.2020 întocmit de intimata Inspectoratul Jude?ean de Jandarmi Neam?. Admite excep?ia inadmisibilită?ii capătului de cerere privind restituirea sumei de 1000 lei achitată de către petent. Respinge ca inadmisibil capătul de cerere privind restituirea sumei de 1000 lei achitată de către petent. Obligă intimata la plata către petent a sumei de 20 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecătoria Bicaz. Pronunţată astăzi, 12.08.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei.
Document: Hotarâre 649/2020 12.08.2020
Cel mai recent răspuns: Viorel Olaru , utilizator 12:10, 7 Septembrie 2020
NU sunt eu în cauză(contravenient este un vecin,vai de capul lui,lipsit de mijloace financiare stabile și totuși de apreciat la el faptul că deși sărăcuț a fost de bună credință și a achitat jumătate din minimul amenzii adică 1000 lei).
Personal vă mulțumesc pentru răspunsuri și vă doresc o săptămână bună și sănătate !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces castigat cu brigada rutiera antidote antidote Buna seara Brigada de Politie Rutiera impreuna cu firma ILCOR mi-au ridicat masina din Sectorul 6, actiune in urma careia am fost amendat cu 120 lei, mi ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg solutionarea unui proces personal lucinsky lucinsky Buna ziua. Va rog respectuos sa ma ajutati cu interpretarea unei solutii primite de curand intr-un proces cu ANAF, in care am fost implicata ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma unei hotarari judecatoresti mi-a fost anulat ... Cod1999 Cod1999 Buna ziua, In urma unei hotarari judecatoresti mi-a fost anulat un proces verbal cu titlu de amenda contraventionala. Insa la cererea restituirii sumei de ... (vezi toată discuția)