avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensii private Buna ziua, As dori sa stiu cum pot fi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensii private Buna ziua, As dori sa stiu cum pot fi recuperati ...

pensii private
Buna ziua,
As dori sa stiu cum pot fi recuperati banii virati automat la pensii private daca a contribuit 4 ani si a plecat din tara ( are rezidenta in Anglia)
Multumesc...
Cel mai recent răspuns: seldom , utilizator 01:49, 4 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Banii pot fi retrasi doar la indeplinirea varstei standard de pensionare, in unele situatii existand situatia in care se pot elibera cu cel mult 5 ani inainte de varsta legala de pensionare.

Va trebui sa astepte varsta de pensionare si sa adreseze cererea catre institutia de pensii private.
Dreptul de a solicita cuantum,ul pensiei private se transmite si mostenitorilor.

Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata si salarii compensatorii Mihai90 Mihai90 Buna ziua, Se fac disponibiliazari la mama la munca iar cei care au varsta pentru pensionare anticipata ii scoate la pensie si le dau salarii ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata dinua dinua Buna ziua, as dori sa va intreb cand un barbat , nascut in iunie 1957 , cu vechime in munca de 36 ani , dintre care 21 ani grupa a doua , cand poate iesi la ... (vezi toată discuția)
Pensia privata pilonul 2 irumes irumes Un salariat care a optat pentru pilonul 2 de pensie privata, la momentul cand va indeplini conditiile de pensionare pentru limita de varsta cu reducerea ... (vezi toată discuția)