avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sant pensionata pe caz de boala de invaliditate gradul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sant pensionata pe caz de boala de invaliditate gradul 3 cu drept ...

Sant pensionata pe caz de boala de invaliditate gradul 3 cu drept de munca 4 ore pe un an pana în aprilie 2021.Intre timp am aflat ca proteza de sold trebuie sa o schimb deoarece au intervenit probleme de regidiva în urma investigațiilor. A-și dori sa știu dacă ma operez la anul pana la terminarea anului când trebuie sa depun iar actele. Ce se întâmplă dacă Încadrare în grad se schimba în gr 2 accentuat. Anunț angajatorul pt schimbarea contractului sau rămân cu contractul cu 4 ore și medicalul se plătește 75% din cele 4 ore din contract. Știu ca la gradul 2 accentuat nu se oprește impozitul pe venit asa m-am interesat sau nu este valabil având contractul de 4 0re.

Alte discuții în legătură

Sant pensionata gradul 3 de invaliditate pe un an cu drept de ... Izaura1969 Izaura1969 Sant pensionata gradul 3 de invaliditate pe un an cu drept de munca 4 ore. Ce se întâmplă dacă pana la revizuire în aprilie la anul 2021 ma operez pt ... (vezi toată discuția)
Am grad 3 de invaliditate de 2 ani cu contract de munca cu program ... Izaura1969 Izaura1969 Am grad 3 de invaliditate de 2 ani cu contract de munca cu program de 4 ore. A-și dori sa știu dacă mă operez să-mi schimb proteza totala de sold și mi ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala sadrian sadrian Buna ziua tuturor. Tocmai implinesc 50 de ani. Va rog sa-mi spuneti daca ma pot pensiona pe caz de boala daca: - sunt diagnosticat de 4 ani cu diabet ... (vezi toată discuția)