avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducerea fara permis pe drumurile de exploatare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducerea fara permis pe drumurile de exploatare agricola

Buna ziua,

Pe ce drum si voie sa conduci fara permis fara un instructor dar cu o persoana posesoare de permis? Drumurile agricole si forestiere?

Sunt sigur ca nu pe drumurile publice, dar nu la fel de sigur despre drumurile de exploatare agricola.

Multumesc mult.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Septembrie 2020
nmhd, utilizator
Cel mai recent răspuns: opiniamea , utilizator 00:48, 15 Octombrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Drumurile de exploatare agricola si forestiera nu sunt drumuri publice. Problema este ca nici nu sunt instalate indicatoarele conform Regulamentului: "(5) La intrarea pe un drum care nu este deschis circulației publice, proprietarul sau administratorul acestuia este obligat să instaleze, în loc vizibil, indicator cu semnificația "Accesul interzis" și panou cu inscripția "Drum închis circulației publice".
Ultima modificare: Joi, 15 Octombrie 2020
opiniamea, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire permis mirc94 mirc94 Buna ziua! Va scriu aici in speranta de a ma ajuta cineva sa mi restitui permisul mai repede. Problema mea a inceput pe 5 iulie, unde din pura prostie m am ... (vezi toată discuția)
Poate poliția locală sa ami facă dosar penal pentru băutură ... Beneficiile Beneficiile Poate poliția locală sa ami facă dosar penal pentru băutură dacă mă aflam pe un drum forestier (vezi toată discuția)
Interzisa oprirea in fata garajului ? Pilu Pilu Buna ziua, mi-e putin jena sa intreb dar n-am ce face. Am un garaj si se intampla uneori sa-mi blocheze iesirea sau intrarea. Stiu ca e interzis de lege asa ... (vezi toată discuția)