avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Deranjarea linistii publice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Deranjarea linistii publice

Buna ziua!
De cativa ani eu si copii mei suntem deranjati de petrecerile nocturne organizate de catre vecina noastra ! Am facut demersurile catre politie, am ajuns chiar la un dosar penal, dar, din lipsa materiala mi-am retras plangerea. In noaptea de 12-13 decembrie am apelat la o echipa de politie pentru a constata aceasta desfasurare.
Pe 13 dec. am depus o sesizare la politie specificand orele la care am apelat catre organele de control si ca echipajul de politie a constatat deranjamentul. In urma acestei sesizari in noaptea de 19-20 dec. linistea ne-a fost perturbata de discutii cu ton ridicat , batai si rasete . dar fara muzica. In aceste situatie nu puteam sa chem un echipaj de politie pentru ca totul este un joc de razbunare.
V-as ruga din toata inima mea bolnava , dati-mi un sfat cum sa procedez sa aplanez aceasta situatie.
Mentionez ca locuiesc singura cu 2 copii minori , sunt singur intretinator de familie si serviciul meu este singura sursa de existenta.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:21, 21 Decembrie 2009
Mergeti cu memoriu la comnadantul sectiei de politie ,unde sunteti arondata teritorial,atasati la memoriul in care veti explica situatia exacta si actele medicale,care sa ateste starea dvs.de boala.Inregistrati cererea la intrarea in audienta si apoi dat un alt exemplar ofiterului de proximitate pentru a discuta cu vecinii dvs.
Luati legatura cu asociatia de proprietari/locatari,unde depuneti un memoriu asemanator.
Daca nu veti primi"satisfactie",depuneti copii de pe cerere cu actele medicale in anexa la Politia Municipiului Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare liniste publica de catre politist  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am niste vecini care sunt politisti si sunt si rude, adica sunt cumnati. Unul din politisti locuieste in chirie in apartamentul de sub mine si este ginerele ... (vezi toată discuția)
Perturbarea linistii publice olteanugeo olteanugeo Buna ziua, M-am mutat acum 9 luni intr-un complex rezidential nou construit. De la inceput o parte dintre vecini au tot dat petreceri (de casa noua, zi ... (vezi toată discuția)
Vecin asculta muzica tare la ora 20:00 on64 on64 Buna seara. Am o mare problema cu vecina de alaturi care asculta muzica mult prea tare si nu stiu ce as putea sa fac. La politie cum pot apela doar prin 112 ... (vezi toată discuția)