Buna seara, Vreau sa va intreb respectuos ce se poate intampla in urmatoarea speta.Am fost cu prietena in aceasta seara la cumparaturi.Aceasta si-a pus pe cap o bentita pe care a uitat sa o treaca pe la casa.Am fost intampinati la nici 1 metru de la caserie de paza si dusi intr-o camera unde am asteptat politia.Bentita costa 10 lei,am vrut sa o platim dar nu am fost lasati,am explicat ca a uitat-o pur si simplu pe cap,la venirea politiei prietena si paznicul au dat cate o declaratie si ni s-a comunicat ca i se va intocmi dosar si se va trimite la judecatorie pentru furt calificat.As vrea sa stiu,e ceva grav?Cum as putea sa rezolv?Daca nu ne prezentam la proces ce se intampla?Cum putem sti cand sa ne prezentam in conditiile in care nu locuim la adresa din buletin?Va multumesc din suflet!!!
Amenda o vom plati,asta este, omisiunea noastra trebuie pedepsita si astfel sa fie invatare de minte,doar ca nu am mai avut probleme cu politia nici eu si nici atat ea,mai ales ca recent a implinit 18 ani si este eleva,iar eu lucrez in domeniul bancar.M-ati mai linistit spunandu-mi ca sigur vom primii o amenda.Va urez sarbatori fericite si multa sanatate,iar cele mai ascunse dorinte ale dumneavoastra sa devina realitate!
Vreau sa va multumesc pentru raspunsuri.
Am primit o amenda administrativa de 350 de lei + 50 de lei cheltuieli de judecata si dosarul a fost solutionat cu NUP in urma platii amenzii.