avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locuiid cu bunicul în urma cu ceva timp a decedat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locuiid cu bunicul în urma cu ceva timp a decedat fiind vorba ...

Locuiid cu bunicul în urma cu ceva timp a decedat fiind vorba de o parcela de pădure trecuta la ocolul silvic eu fiind nepot ma pot trece la ocol pt a putea marca lemne

Alte discuții în legătură

Succesiune ilione ilione Buna ziua! Impreuna cu varul meu mostenim 60 ari padure din partea bunicului nostru dupa mama.(Mentionez ca parintii nostri sunt decedati si dorim sa facem ... (vezi toată discuția)
Lemne cumparate legal de la ocolul silvic-este normal ca politia sa vina acasa si sa solicite documente? nicolae1986 nicolae1986 Buna seara ,astazi am cumparat o masina de lemne legal cu documente de insotire ,nu am fost oprit in trafic de nimeni ,dupa 2 ore ma trezesc acasa cu politia ... (vezi toată discuția)
Transport lemne szenikop szenikop Avem padure proprietate personala, insa nu avem contract cu ocolul silvic, nimeni din comuna. Cum putem aduce lemne de foc , fara a fi sanctionati? (vezi toată discuția)