avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sunt contactat si chiar am primit o inștiintare de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sunt contactat si chiar am primit o inștiintare de executare ...

Sunt contactat si chiar am primit o inștiintare de executare silita de catre DCA”Deptch Colection Agency” ei spun ca am o datorie la Vodafone Romania. Le cer o chitanta , un act doveditor ceva iar raspunsul lor e “ platesti sau te dam in judecata” vreau sa stiu ce platesc. Si in baza a carei facturi trebuie sa platesc. Da , am avut un abonament la vodafone , am vrut sa renunt la el iar nu angajat vodafone din sediul lor mi-a spus sa nu mai platesc factura si gata. Am nevoie urgent de un raspuns !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:22, 8 Septembrie 2020
Pentru a putea încuviința o executare silită este nevoie de un titlu executoriu, factura neplătită reprezintă titlu executoriu, încercați la o altă agenție vodafone să aflați ce facturi restante aveți pentru a nu vă pune în executare.
Daca va dau in judecata vor anexa dovada datoriei si asa va veți putea apara in justitie.
Ultima modificare: Marți, 8 Septembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari din partea unei societati de recuperari creante ionutberar ionutberar Buna ziua, Va rog sa imi spuneti si mie daca am avut un abonament la un telefon care acum sa schimbat numele societatii de telefonie si acel abonament a ... (vezi toată discuția)
Am avut un contract incheiat cu vodafone(abonament ... ruscanu stancuta ruscanu stancuta buna seara , Am avut un contract incheiat cu Vodafone(abonament ) pt.2 ani pe care am vrut sa-l reziliez in urma unor nemultumiri si mi sa spus ca nu-i ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)